Η Φλόγα των Μυστών: “Μαγικές” Αδελφότητες και Χειραγώγηση μέσω του Sex

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Όλοι αυτοί οι “γκουρού” που κατακλύζουν με τις “επιφοιτήσεις” τους τα Facebook, Youtube κλπ, που στην ευχή βρέθηκαν και συρρέουν κατά δεκάδες; Και πόσοι από τους “πιστούς” τους έχουν ανοίξει κανένα βιβλίο για να δουν ότι δεν πρόκειται για επιφοιτήσεις “Αγγέλων”, αλλά για αποσπάσματα από ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΙΩΝΩΝ που οι τύποι αυτοί διάβασαν για να το παίζουν μετά “γκουρού” και να μιλάνε στην Προστακτική Β΄ Ενικού και Β΄ Πληθυντικού με τον “αέρα” της “Αυθεντίας”;
Και γιατί αλήθεια όλες αυτές οι ομαδούλες και οι σέχτες διαφημίζονται στο Facebook από καρακουκλάρες γυναικάρες που σε κοιτάζουν και λιώνεις;
Απευθυνόμενες στο ζωώδες Ένστικτο της Αναπαραγωγής και όχι στην …

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Ολόκληρο το άρθρο, μαζί με πολλά ακόμη, είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής ύλης του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μαθημάτων μου «Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κανόνες και Νόμοι», και μπορείτε να διαβάσετε στο ομώνυμο βιβλίο το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Εκδόσεις».

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Η Φλόγα των Μυστών» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

©2004-2023 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.