Η Λέσχη Συγγραφέων μας

η Φλόγα της Γνώσης

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Οι ενορχηστρωτές της “Κρίσης” δεν στοχεύουν στο να στερήσουν τα τρόφιμα από τους λαούς…
οι μάζες παραμένουν άλλωστε οι πελάτες των πολυεθνικών τους εταιρειών μεταλλαγμένων τροφίμων και αναψυκτικών.
Στοχεύουν στο να αναγκάσουν τους λαούς να στερηθούν, χαρακτηρίζοντάς το είδος πολυτελείας, το πιο πολύτιμο συστατικό Ζωής, και όχι επιβίωσης…
τα βιβλία.
Γιατί ένα βιβλίο δίνει Χρώμα σε μια Ασπρόμαυρη Ζωή…

Η υποδούλωση περνά μέσα από την Άγνοια. Η χειραγώγηση του Συστήματος μπορεί να επιτύχει μόνον όταν η Φλόγα της Γνώσης σβήσει, όταν απευθύνεται σε μη σκεπτόμενους ανθρώπους, κοπάδια διπόδων που έχοντας σαν πρωταρχικό σκοπό “ένα πιάτο φαΐ” και “λίγα ψίχουλα από τα Θυέστεια γεύματα των πλουσίων”, δεν ακονίζουν το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι στο ψυχοφάγο Σύστημα…
την Λογική Σκέψη…
Κοπάδια διπόδων που έχοντας στραφεί στις Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, στην πραγματικότητα όμως Αποξένωσης, στραγγίζουν τις τελευταίες ρανίδες Λογικής από τους αχρηστευμένους λόγω αδράνειας εγκεφαλικούς νευρώνες, γενόμενα Μάζες διαθέσιμες προς Χειραγώγηση.

Το φάρμακο ενάντια στο φαρμάκι που μας ποτίζει το Σύστημα για να μας κρατά υπόδουλους;
Ο Λόγος…
ο άψογος χειριστής του Λόγου, έχοντας πρόσβαση στην Λογική, ελέγχει συνειδήσεις.
Αυτό είναι το φαρμάκι του Συστήματος για να μας χειραγωγεί…
αυτό είναι το φάρμακο της Αντίστασης για να σας απελευθερώνουμε.

Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Αντιστεκόμαστε…
κρατάμε την Γνώση σαν βασικό στοιχείο Ευδαιμονίας.
Κυνηγάμε τα ελάφια της Αρτέμιδος στις Λόχμες του Σεληνόφωτος, γενόμενοι Κοινωνοί των Άχραντων Μυστηρίων και αγγίζοντας το Θείο με τον μόνο τρόπο που αυτό είναι εφικτό.
Με την Παιδεία…

Δημιουργός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι…
το Χάρισμα των Μουσών είναι το Δώρο των θεών σε κάποιους ανθρώπους, για να μπορούν να μεταφέρουν το Μήνυμά τους στην Ανθρωπότητα.
Συγγραφέας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι…
αφού πρώτα έχεις διαβάσει δεκάδες βιβλία, για να μυηθείς στον Λόγο και να χαράξεις τον δικό ΣΟΥ Δρόμο, έτσι ώστε να γράψεις κάποια από τα δεκάδες βιβλία που θα διαβάσουν οι κατοπινοί που θα μυηθούν στον Λόγο για να χαράξουν τον δικό ΤΟΥΣ Δρόμο.
Και έτσι γίνεται από τις απαρχές της Ανθρωπότητας μέχρι σήμερα…
η Φλόγα της Γνώσης μεταλαμπαδεύεται στους επόμενους, για να Αναστηθεί στα πόδια Της η σκλαβωμένη Ανθρωπότητα.

Θέλετε να μάθετε το πώς να γράφετε, πώς να εκδίδετε οι ίδιοι τις Δημιουργίες σας, πώς να επικοινωνείτε το Έργο σας στον κόσμο, συστήνοντας τον Εαυτό σας στον Κόσμο; Θα το μάθουμε ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ…
στα σεμινάριά μας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς…
μπορούμε να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ για εσάς.
Η Επικοινωνία, ελληνιστί Marketing, είναι ένα από τα ΔΥΝΑΤΑ μας χαρτιά. Και όπως συνηθίζω να λέω, η συνεργασία με έναν Άσο, μεταμορφώνει ακόμη και ένα μηδενικό…
στο Δέκα το Καλό.

Σε μια κοινωνία η οποία έχει πεθάνει χωρίς να το αντιλαμβάνεται η ίδια, το να Ονειρεύεσαι ότι δίνεις Χρώμα σε μια γκρίζα “Πραγματικότητα”, αποτελεί μια ακραία Επαναστατική Πράξη.
Καλωσήλθατε στην Αντίσταση…

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.