Το Φιλί της Μέδουσας: Mind Control

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Εσείς;
“Χαζεύετε” ακόμη (από την) τηλεόραση; Ειδικά αν σας παίρνει ο ύπνος με το “χαζοκούτι” να παίζει “ειδήσεις”, το σίγουρο είναι πως από το “χαζεύετε” θα βγουν τα εισαγωγικά, μιας και, ως γνωστόν, όταν κοιμόμαστε, ναι μεν η Συνείδηση κοιμάται, αλλά το Υποσυνείδητο αγρυπνά και συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα.
Μηνύματα σαν και αυτούς τους… υπνωτιστικούς ήχους από τα “τζινγκλάκια” των ειδήσεων και των διαφημιστικών “σποτ”.

Όποιος ελέγχει την Ροή της Πληροφορίας…
διαμορφώνει την Πραγματικότητα.


Ας το δούμε αυτό, δοσμένο “μυθιστορηματικά”…
αντιγράφω από το βιβλίο μου “Το Φιλί της Μέδουσας”:

Γύρισαν τα κεφάλια τους προς το διπλανό αυτοκίνητο και το σοκ τους πάγωσε στην θέση τους. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου είχαν γουρλώσει τα μάτια και ψιθύριζαν κάτι ακατάληπτα λόγια, ενώ το ραδιόφωνό τους ήταν ανοικτό. Και όχι μόνο αυτοί, το ίδιο πράγμα συνέβαινε σε όλα τα αυτοκίνητα τριγύρω τους.
“Δεν είμαστε καλά, τί έπαθαν όλοι;” κατάφερε να ψελλίσει ο Άλκης.
“Σσσς, άκου το ραδιόφωνο” είπε η Λένα, ενώ από το ράδιο του αυτοκινήτου ακουγόταν μία αλληλουχία ήχων, σε μία γνωστή τους λαρυγγώδη γλώσσα.
“Οι αποστάτες της Μαύρης Σκιάς”, είπε έκπληκτος. “Εξασκούν τον έλεγχο του νου των γήινων και προγραμματίζουν τους εγκεφάλους τους.”
“Ναι, αλλά εμάς γιατί δεν μας υπνωτίζουν;”
“Τα εγκεφαλικά μας κύματα έχουν διαφορετικές ιδιοσυχνότητες από αυτά των γήινων. Όμως, κάτι άλλο σκέφτομαι. Κάπου εδώ τριγύρω πρέπει να υπάρχουν μεγάλες γεννήτριες αλλά και μερικοί ενισχυμένοι πολλαπλασιαστές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μα… βέβαια. Τα έργα είναι πρόσχημα”, μονολόγησε ο Άλκης.
“Αν θέλεις, δεν με βάζεις και εμένα στον ειρμό των σκέψεων σου;” σχολίασε εκνευρισμένη η Ανέλ.

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2023 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Τα βιβλία μου μπορείτε να βρείτε εδώ.