Το Φιλί της Μέδουσας: Νύχτες με τον Εχθρό

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Σε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο, θα δούμε μια “απαγορευμένη” τεχνική Δύναμης, η οποία βασίζεται στο sex.
Αντιγράφω από το βιβλίο μου “Το Φιλί της Μέδουσας”:

Η Μαρία έκανε λίγο πίσω διακρίνοντας στον Άλκη κάτι που δεν είχε προσέξει πιο πριν, όταν πίστευε πως τον είχε ξελογιάσει δίνοντάς του την συναισθηματική ασφάλεια που ο ίδιος είχε ανάγκη, ή τουλάχιστον έδειχνε πως είχε ανάγκη. Έβλεπε στα γκριζογάλανα μάτια του που έλαμπαν μια θηριώδη ενέργεια, μια Δύναμη πέρα από κάθε περιγραφή. Μια δύναμη που ένιωθε πια να την καθηλώνει, σαν το θήραμα που έχει παραλύσει μπροστά στο βλέμμα μιας τίγρης, η οποία το πλησιάζει αργά αργά για να μπήξει τα δόντια της στην σάρκα του.

Ο Άλκης, σαν να διάβασε τις σκέψεις της, την πλησίασε και πέρασε την ανάστροφη της παλάμης του από το μάγουλό της, ένα μαγικό πέρασμα που έκανε την Μαρία να ανατριχιάσει και να τον κοιτάξει σαν υπνωτισμένη.
«Είσαι καλά; Μήπως θέλεις να σε πάω στο σπίτι σου; Ξαφνικά άλλαξε η διάθεσή σου», την ρώτησε.
«Όχι, μια χαρά είμαι. Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη;»
«Βέβαια, ό,τι θέλεις, αν μπορώ.»
«Μπορείς… και θέλεις», του είπε εκείνη πλησιάζοντάς τον και ξεκουμπώνοντας το πουκάμισό του, «πάρε με τώρα, σε θέλω μέσα μου.»

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2023 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.