Το Φιλί της Μέδουσας: Ο Ιερός Γάμος

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Σε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο, θα δούμε μια “απαγορευμένη” τεχνική Δύναμης, η οποία βασίζεται στο sex.
Αντιγράφω από το βιβλίο μου “Το Φιλί της Μέδουσας”:

Μπήκαν στο αυτοκίνητο του Άλκη και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του. Μόλις μπήκαν μέσα και έκλεισαν την πόρτα πίσω τους, ο Άλκης τράβηξε την Λένα στην αγκαλιά του και για ακόμη μια φορά οι ανάσες τους έσβησαν η μία μέσα στην άλλη. Την τράβηξε στην κρεβατοκάμαρα βγάζοντας ο ένας τα ρούχα του άλλου.

Ξάπλωσαν στο κρεβάτι με την ατμόσφαιρα γύρω τους να φορτίζεται από το παραμικρό άγγιγμα ανάμεσά τους, το μικρότερο χάδι του ενός στο κορμί του άλλου ήταν έτοιμο να γεννήσει την σπίθα που θα τους έκανε στάχτη. Οι γλώσσες τους έσμιξαν σαν δύο ξίφη που πάλευε το ένα να καταβάλει το άλλο, οι ανάσες τους έγιναν μία και ο κόσμος γύρω τους έπαψε να υπάρχει, λες και το φιλί τους είχε υλοποιηθεί σε Μέδουσα για να πετρώσει τον Χωροχρόνο γύρω τους σε μία και μόνη Στιγμή.
«Μου έλειψες τόσο αγάπη μου», είπε ο Άλκης ενώ μετρούσε με την ανάσα του σπιθαμή προς σπιθαμή το σώμα της Λένας, ξεκινώντας από τον λαιμό της, κατεβαίνοντας στα στήθια της που πάλλονταν στους ρυθμούς της λαχανιασμένης της ανάσας, φτάνοντας ανάμεσα στους μηρούς της, στην πηγή της Ζωής, φιλώντας τους ελαφρά κάνοντάς την να βγάλει ένα σιγανό βογγητό σαν να ξεψυχούσε στην επαφή της καυτής του ανάσας επάνω τους.
«Σε θέλω μέσα μου, τώρα, αγάπη μου», ψιθύρισε η Λένα τραβώντας τον αχόρταγα πάνω στο κορμί της, καθοδηγώντας τον μέσα της.

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.