Το Φιλί της Μέδουσας: Οι “Αλλόκοσμοι” δρόμοι της Πόλης

Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

Σε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο, θα δούμε μια τεχνική Δύναμης, από την “Μαγεία των Πόλεων”.
Αντιγράφω από το βιβλίο μου “Το Φιλί της Μέδουσας”:

Ο Άλκης δεν απάντησε. Έψαξε σε μία στοίβα με περιοδικά και βρήκε ένα, το οποίο φιλοξενούσε ένα άρθρο από το Διαδίκτυο γραμμένο από κάποιον που προφανώς ήταν και εκείνος γνώστης της γνωστής σαν «Περιπατητική» τεχνική. Την μέθοδο αυτή διδασκαλίας είχε αναπτύξει ο Αριστοτέλης στο Λύκειό του και πολλοί δάσκαλοι αργότερα την είχαν χρησιμοποιήσει για να «παίξουν» με την συνείδησή του μαθητή, έτσι ώστε να μιλήσουν στο υποσυνείδητό του. Την πιο επιτυχημένη προσέγγιση είχε κάνει ο Κάρλος Καστανέντα μιλώντας για το Τονάλ και το Ναγουάλ.
«Διάβασε αυτό», της είπε, «γιατί εγώ πρέπει να φύγω τώρα. Επειδή μετά το μάθημα έχω μία δουλειά δεν θα σε δω απόψε, αλλά θα τα πούμε αύριο», συμπλήρωσε κοιτάζοντάς την σαν μην την έβλεπε ποτέ ξανά.

Η Ηρώ ξεκίνησε να διαβάζει το άρθρο, χωρίς να γνωρίζει πως στην πραγματικότητα εκείνος που το είχε γράψει ήταν ο Άλκης, με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε για να γράφει στο Διαδίκτυο:
* * * * *

– Συνεχίστε την ανάγνωση…-

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Το Φιλί της Μέδουσας» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ένα μυθιστόρημα «Επιστημονικής Φαντασίας» για τα χρόνια της Κρίσης και την Μαύρη Σκιά που έχει βυθίσει τον πλανήτη Γη στο Σκοτάδι, με τελευταίο προπύργιο Αντίστασης την Κατεχόμενη Ελλάδα των Μνημονίων.

Όταν κλείσετε αυτό το βιβλίο, η Πραγματικότητα γύρω σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
ΕΣΕΙΣ δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.

©2004-2024 Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Συγγραφέας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, καθηγητής Ξένων Γλωσσών και Εκπαιδευτής σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της Γνώσης.
Δείτε εδώ ένα σύντομο βιογραφικό του.

Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο είναι νομικά κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η ολική ή μερική αναδημοσίευσή τους, χωρίς να αναφέρεται η Πηγή και το όνομα του συγγραφέα.